Cooperativa La Trilla

Cooperativa Consum Ecologic La Trilla

EkoTupper

Vine a conèixer què hi ha darrera dels productes cosmètics i d’higiene, aprèn a llegir les etiquetes, porta els teus productes per saber què t’estàs posant a la pell.

L’Ekotupper és una xerrada informativa on s’ensenya als consumidors i consumidores a entendre les etiquetes dels productes cosmètics, conèixer quins components són més naturals, i quins cal evitar per la seva toxicitat. Es tractarà també sobre productes d’higiene infantils. Us animem a portar els vostres cosmètics i productes d’higiene (a ser possible, les caixes, on apareix tota la composició).

L’Ekotupper el conduirà Beatriz Mayoral, llicenciada en Química i responsable de laboratori d’EcoEko, una iniciativa de producció i difusió del coneixement al voltant de la cosmètica conscient (+ info:http://www.ecoeko.es). L’activitat és gratuïta, i no hi ha cap compromís de compra.

 
L’EkoTupper es durà a terme el proper divendres 28 de novembre, a les 18,30, al local de la Cooperativa La Trilla (c/Marquesos de Barberà, 58.https://goo.gl/maps/1EOyp)

Places limitades!
Confirmeu la vostre assistència a coop.latrilla@gmail.comLa Cooperativa de Consum Ecològic La Trilla forma part de l’Ateneu Abril. Més informació: www.latrilla.cat

Tags:

Sobre

Veure anteriors de